Ние сме едни от първите производители в България на обемни стикери. Те са характеризират с високо качество, изпълнено за кратки срокове на ниски цени.
Формите и размерите са без значение и могат да бъдат: кръгли, елипсовидни,квадратни, правоъгълни, триъгълни, всякакви неправилни форми по Ваш проект.Имаме само едно условие: всички ъгли / външни и вътрешни /да са заоблени ми-
нимално - R 2 mm.
Стикерите се отпечатват и изрязват на дигитални машини / 1440 dpi /,което гарантира високо качество на печат и прицизно и точно изрязване. Цветността е дефинира по CMYK. Изображението / логото / трябва да е раздуто не по-малко с 0.5 мм. от всички страни от контура за рязане. Отпечатъка е пълноцветен / броя на цветовете не влияе на цената / и може да бъде на бяло, сребърно, златно, както и вече на сребърно и златно фолио с огледален ефект / полиестерно / фолио.Цените се определят от размера и тиража на поръчката / при полиестерното фолио са по-скъпи/. Работим без ограничение за минимален тираж / 10 лв. на поръчка /, така че може да поръчате и 20 или 30 бр. стикери. Изработката на мостри е безплатна.

Доминг стикерите са UV устойчиви, не пожълтяват. 
Благодарение на изключителната си гъвкавост и еластичност, те могат да залепват и към леко заоблени и контурни повърхности. 
Полиуретановото покритие запазва яркостта на цветове, те остават все така ярки както при отпечатването им.


Сроковете за изработка са минимални – от три до пет работни дни / без повишение на цените за експресни поръчки /, при по-големи тиражи сроковете се договарят допълнително. Доставките са за Наша сметка при поръчки над 300 лв.

От Нас Вие ще получите:

КАЧЕСТВО, СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ, НИСКИ ЦЕНИ

Задайте Ни размери и тираж и ще се убедите сами !

стикери


Нагоре